Uvjeti poslovanja

Uređuju se odnosi između Kupca i Prodavača uvjetima poslovanja u nastavku te se odnose na uvjete i način naručivanja proizvoda te usluga, uvjete i načine plaćanja, uvjetima jamstva, prava na raskid ugovora, zaštite tajnosti osobnih i ostalih podataka kao i o uvjetima dostave.

Prodavač

Prodavač je Healthy Vibrant Life d.o.o. sa sjedištem na adresi Aleja Antuna Augustinčića 18, 10000 Zagreb, OIB ((OIB)) (dalje u tekstu: LIFE MAKEOVER).

Internet trgovina lifemakeoverexperience.com omogućava kupovinu proizvoda i usluga koje nudi LIFE MAKEOVER putem Interneta. U Internet trgovini vidljivi su proizvodi, detaljne informacije o proizvodima te cijene proizvoda. Uvjeti kupovine određeni su sukladno Zakonu o zaštiti potrošača (NN 14/2019).

Kupac

Kupac je svaka pravna ili fizička punoljetna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja prodavača LIFE MAKEOVER Isto se potvrđuje narudžbom proizvoda i usluga na Internet trgovini.

Ugovor sklopljen na daljinu potvrđuje se kada Kupac potvrdi narudžbu odabirom načina plaćanja u ulozi registriranog korisnika LIFE MAKEOVER Internet trgovine

ili

kada Kupac potvrdi narudžbu odabirom načina plaćanja u ulozi gosta korisnika LIFE MAKEOVER Internet trgovine.
Kupci moraju dati važeće, ispravne i potpune osobne podatke prilikom registracije ili izrade korisničkog računa te naziv pod kojim će ostvarivati uslugu kao i upisati važeću elektroničku poštu.

Registracija se izrađuje samo za jednu osobu. Nije dopušteno dijeljenje podataka o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama ili uporaba korisničkih računa trećih osoba.

Prodavač je ovlašten uskratiti prodaju kao i ugasiti korisnički račun ukoliko se krše odredbe Uvjeta poslovanja.

Uvjeti kupovine

Kupovina u Internet trgovini LIFE MAKEOVER moguća je samo kada Kupac poduzme sve potrebne radnje i korake vezano za kupovinu proizvoda.

Kupac odabire željeni proizvod ili uslugu te ga sprema u košaricu proizvoda klikom na link Kupi.

U košarici proizvoda Kupcu je omogućeni pregled svih odabranih proizvoda kao i količina te ukupna cijena. U košarici se može ukloniti ili dodati količina proizvoda. Sljedeći korak je upisivanje traženih podataka te se nakon toga odabire adresa dostave. Posljednji korak potvrde narudžbe je odabir načina plaćanja. Nakon što kupac potvrdi svoju kupovinu, na važeću email adresu kupca doći će automatski generirana poruka koja potvrđuje narudžbu.

Ukoliko Kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, treba obratiti pozornost da postoji mogućnost da je pogrešno upisao svoju važeću adresu elektroničke pošte. U navedenom slučaju molimo Kupca da nam se javi na info@lifemakeoverexperience.com

Uz svaki proizvod navedeni su podaci o cijeni, posebne akcije i popusti te podaci o specifikaciji proizvoda/usluge. Cijena proizvoda uključuje PDV.

Koristimo kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo i potpunu funkcionalnost internet stranice i servisa. Više informacija >>

Otvori razgovor
Life Makeover
Bok! :)
Slobodno nas pitaj sve što te zanima. S veseljem ćemo ti odgovoriti!